26-10-2015  De 31e editie van de BedrijfsautoRAI is een groot succes geworden. Volgens de RAI hebben vorige week 55.268 professionals een bezoek aan de beurs gebracht. Dat is ruim 18 procent meer dan de vorige editie in 2012.

Investeringen

De BedrijfsautoRAI kwam volgens de RAI en de exposanten van opleggers, vracht- en bestelauto’s op een prima tijdstip. Het consumentenvertrouwen in de economie stijgt en ondernemers willen weer investeren in transportmiddelen. Deelnemers aan de beurs merkten dit duidelijk.

EVO

Ook EVO is enthousiast. Sander Nieuwenhuizen van EVO: ‘De samenwerking met de RAI smaakt absoluut naar meer. EVO heeft de bestelauto en het werk in het magazijn een centrale plek kunnen geven. Ook hebben we veel vragen van ondernemers kunnen beantwoorden. We zitten alweer vol ideeën voor de volgende editie.’

Code 95

Naast heel veel nieuwe producten was er voor bezoekers ook veel praktische kennis te halen in het EVO Theater. De presentaties over rijbewijzen bleken in de belangstelling te liggen, vooral omdat voor de rijbewijscode 95 de datum van 10 september 2016 nu wel erg dichtbij komt en de opleidingsplicht onverbiddelijk is.

Acties

EVO bewees zich als actieve organisatie. Bezoekers konden de petitie tekenen tegen de tachograaf in bestelauto’s, iets dat ook nu nog mogelijk is. Verder werd Renault tot het bestelautomerk van het jaar uitgeroepen en ontving Steven van Eijck van de RAI het eerste exemplaar van de Bestelautogids. EVO lanceerde samen met TLN ook de tijd- en kostenesparende digitale vrachtbrief.

Op naar 2017

Organisator RAI Vereniging heeft bekendgemaakt dat de volgende BedrijfsautoRAI wordt gehouden van 17 tot en met 21 oktober 2017.