25-02-2016  Op de planning van de renovatie van de Velsertunnel staan voor de komende week weer enkele afsluitingen.

Komend weekend

Vanaf vrijdagavond 26 februari 20.00 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten om asbest te verwijderen. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel rijden, verkeer naar IJmuiden/Haarlem moet rijden via de calamiteitenbogen en de A9/Wijkertunnel. De tunnel is vanaf maandagochtend 5.00 uur weer open.

Doordeweekse nachten

Van dinsdag 1 maart 20.00 uur tot donderdag 3 maart 5.00 uur wordt het verkeer dat gebruik wil maken van de Wijkertunnel/A9 omgeleid naar de Velsertunnel/A22. Dit staat los van de renovatie en heeft als reden de vervanging van hoogspanningskabels.

Weekend 4-7 maart

Vanaf vrijdagavond 4 maart 20.00 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten om asbest te verwijderen. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel rijden, verkeer naar IJmuiden/Haarlem rijdt via de calamiteitenbogen en de A9/Wijkertunnel. De tunnel is vanaf maandag 7 maart 5.00 uur weer open.