04-12-2014 De samenwerking tussen EVO en Olympia Uitzendbureau is gisteren officieel gestart. De samenwerking werd opgeluisterd met een uitzending van de ‘BNR Klantenshow’, live vanuit het simulatiemagazijn van EVO.

Samenwerking

De samenwerking  tussen EVO en Olympia moet de leden van EVO nog meer toegevoegde waarde bieden bij arbeidsmarktvraagstukken en capaciteitsplanning in de logistieke sector. Olympia concentreert zich in haar dienstverlening onder andere op capaciteitsplanning, operationele flexibiliteit en talentontwikkeling. EVO vult deze dienstverlening aan met het opleiden van medewerkers in de logistiek en biedt een ondernemersdesk voor de bedrijfsjuridische dienstverlening op arbeidsrechtelijk gebied.

BNR

De live-uitzending van ‘De Klantenshow’ paste goed bij de samenwerking tussen EVO en Olympia. Het programma onderzoekt de perfecte combinatie van gelukkige klanten en succesvolle ondernemingen. ‘Zonder klanten geen bedrijf, maar de vraag is: vergeet het bedrijf de klanten niet?’, aldus BNR. Presentator Wouter Bouwhuis sprak in het programma onder andere met Jeroen de Veth, manager collectieve belangenbehartiging van EVO. De Veth besprak in het programma de laatste ontwikkelingen van de wet aanpak schijnconstructies, waar minister Asscher van Sociale Zaken momenteel aan werkt.