evofenedex blijft ook tijdens verbreding betrokken bij project

Leestijd 1 minuut

8-4-2021  De Raad van State heeft afgelopen woensdag alle bezwaren tegen de verbreding van de 18 kilometer snelweg van de A2 tussen Maasbracht en Geleen ongegrond verklaard. evofenedex maakt zich al meer dan een decennium hard voor het verbeteren van de bereikbaarheid van het smalste stukje van Nederland.

Door het ontbreken van alternatieve routes ontstaat bij filevorming op de A2 in Limburg direct een groot probleem in de dorpen langs deze snelweg. Het verkeer heeft geen ander alternatief dan daar dwars doorheen te rijden. De verbreding van het stuk tussen Maasbracht en Geleen zorgt voor een betere doorstroming op de snelweg en tegelijk voor meer rust in de omgeving daarvan.

Meedenken

Nu de bezwaren van tafel zijn, kan na het kiezen van een aannemer begin 2022 worden begonnen met het verbreden van de A2. evofenedex blijft ook tijdens de verbreding betrokken bij het project. Wij zullen samen met de aannemer en Rijkswaterstaat meedenken over het bereikbaar houden van de regio tijdens de werkzaamheden.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder