Selecties 12e editie Topcoaches voor Toptalent (TvT) van start!

Wil jouw bedrijf graag een Toptalent coachen? Meld je nu aan

14-09-2018  Een logistieke HBO afstudeerstudent die net die extra stap wil zetten, die een zwaardere afstudeeropdracht aan kan dan gemiddeld en bovendien beschikt over de nieuwste inzichten? Wie wil dat nou niet? Bedrijven die zo’n talent vanaf februari 2019 in huis willen halen kunnen meedoen aan de twaalfde editie van Topcoaches voor Toptalent.

Topcoaches voor Toptalent, kortweg TvT, is een uniek landelijk ontwikkelprogramma in samenwerking met negen verschillende Hogescholen, waarbij logistieke toptalenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Inmiddels hebben meer dan 130 studenten en 75 bedrijven met TvT meegedaan. Deelnemers waarderen het programma met een 9!

Voordelen

Deelname aan het project kan voor de bedrijven diverse voordelen met zich meebrengen, zoals:

  • een uitstekende student die een zwaardere afstudeeropdracht aan kan dan gemiddeld;
  • een toekomstige hbo-werknemer;
  • publicitaire spin-off; deelnemende bedrijven worden gedurende de stageperiode meegenomen in de communicatie over het afstudeertraject;
  • ingangen bij hogescholen;
  • uitbreiding van het netwerk; er worden bijeenkomsten gehouden waarbij kennis gemaakt wordt met de andere (top)coaches en toptalenten;
  • implementatie van resultaten van de afstudeeropdracht

Succesfactor

Bedrijven opereren in een speelveld dat steeds verandert. Uitdagingen zoals flexibiliteit, sociale innovatie, robotisering, de steeds lastiger te voorspellen vraag van de klant en geringe marges zijn aan de orde van de dag. Om mee te kunnen in dit speelveld is goed opgeleid personeel een succesbepalende factor. vLm (vereniging Logistiek management) zet zich samen met JLN, evofenedex en TLN in om de logistiek professional op ieder moment te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Het belang van goed opgeleid personeel staat daarbij nog altijd hoog op de agenda. Aandacht en extra ondersteuning voor de toptalenten past daarom heel goed bij de filosofie en activiteiten van deze verenigingen.

Marcel
Contact

Vragen over magazijnen?

Marcel en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder