30-01-2015  Het onderzoeksprogramma Shopping2020 heeft het boek 'ShoppingTomorrow' gepresenteerd op de Webwinkel Vakdagen. Bij die gelegenheid maakte Shopping2020 ook bekend dat het verder gaat onder de naam ShoppingTomorrow.

Experts

Verdeeld over 30 expertgroepen, schreven 660 experts 30 hoofdstukken en 450 pagina’s voor de uitgave. Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed gaan Amazon, eBay en Alibaba hebben op de Nederlandse retail? De antwoorden op deze en andere vragen staan in ‘ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020?’ In samenwerking met Adobe wordt het boek ook als app gelanceerd.

Toekomst retail

Volgens Jorij Abraham, programmamanager van Shopping2020, blijven de expertgroepen zich ook de komende jaren inzetten ‘om de toekomst van retail en alle bijbehorende aspecten, zoals inkoop & supply chain, wetgeving en marketing, duidelijk in beeld te brengen voor de (web)winkelier van nu.’

Over Shopping2020

Shopping2020 is een actieprogramma waarin de volgende brancheverenigingen samenwerken: ANVR, Betaalvereniging Nederland, Bovag, EVO, Federatie Goud en Zilver, FGHS, IAB, Inretail, De Koninklijke Boekverkopersbond, Modint, NCD, NFLI, NFV, NSO, NVC, Nuvo, NVPI, Thuiswinkel.org, TLN, Uneto-VNI, Verbond van Verzekeraars, Vereniging Gebra, Vereniging Golfkarton. Shopping2020 wordt tevens gesteund door MKB Nederland en VNO-NCW.

Bestellen

In de (online) winkel kost het boek 34,95 euro inclusief btw, maar EVO-leden kunnen 'ShoppingTomorrow' tot 21 april bestellen tegen de kostprijs van 13,57 euro inclusief btw. Leden kunnen het boek bestellen via shoppingtomorrow.nl en gebruikmaken van de kortingscode EVO2020.