24-07-2012  Van  27 juli tot en met 12 augustus worden in Londen de Olympische zomerspelen gehouden en van 29 augustus tot en met 9 september de Paralympics.

De meeste sportlocaties liggen in London zelf en dat betekent dat gedurende deze periode rekening moet worden gehouden met extreme drukte, beperkt toegankelijke wegen en speciale aflevertijden.

Het merendeel van het Olympisch Route Network (ORN) en het Paralympic Route Network (PRN) zal voor al het verkeer open blijven. Van de tweebaanswegen zal één hiervan worden gereserveerd ten behoeve van het vervoer van atleten en hulpdiensten.

Leveringen

Het totale wegennet zal in principe geheel open worden gesteld tussen 0.00 uur en 6.00 uur. Gedurende deze tijden is het toegestaan om op het complete ORN en PRN winkels te beleveren.

Het is verstandig om met de ontvanger(s) in Londen regelmatig in overleg te treden over de belevering gedurende de spelen.

Spitalfield Market

  • Leveringen tussen 0.00 uur en 6.00 uur blijven mogelijk via de normale routing A12 Lea interchange.
  • Leveringen tussen 06.00 uur en middernacht zijn gedurende dit tijdstip via de A12 Lea Interchange niet mogelijk. Hiervoor zal een alternatieve route worden uitgezet.
  • Leveringen tussen 20.00 uur en middernacht zijn via de A12 Lea Interchange alleen mogelijk met een speciale vergunning. Deze kunnen worden aangevraagd via de volgende adressen:

janhutch@btconnect.com of janhutch600@hotmail.co.uk

Low Emission Zone/Congestion Charge

Regelingen omtrent de registratie voor het binnenrijden van de Low Emission Zone en betaling van de Congestion Charge blijven ongewijzigd.

Vragen op het gebied van onder andere afleveringen en routes gedurende de Olympische en Paralympische Spelen kunt u stellen aan: freight@tfl.gov.uk