28-09-2011 China is een van de snelst groeiende markten van de wereld. Maar wie in China zaken wil doen moet een goede kennis hebben van de zakencultuur en de wetgeving. Daarom organiseert het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) samen met het postennetwerk in China en NL EVD Internationaal een economische missie naar China onder leiding van staatssecretaris Joop Atsma.

Centraal thema is ‘Smart and sustainable solutions for water and transport’. De missie is vooral bedoeld voor bedrijven die actief zijn in de sectoren: waterbeheer en watertechnologie, luchtvaart en luchthavenontwikkeling en milieubeheer.

De missie vindt plaats van 14 tot en met 18 november. Gedurende de reis worden deelnemers geïnformeerd over de ontwikkelingen van de Chinese markt. Verder staan er seminars voor de sectoren en collectieve bedrijfsbezoeken op het programma.

Tijdens officiële recepties en diners met de staatssecretaris bestaat de mogelijkheid bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Meer informatie is te vinden op de site van Agentschap NL. Via deze site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden. Dit moet voor 30 september 2011.