30.000 euro beschikbaar voor ondernemers in binnensteden Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Leestijd: 1 minuut

01-12-2021  Apeldoorn, Deventer en Zutphen werken toe naar stadslogistiek zonder uitstoot van schadelijke stoffen. De eerste 2 steden hebben al besloten in 2025 een zero-emissiezone in te voeren in hun binnensteden. Om lokale ondernemers op weg te helpen, stelt de Cleantech Regio een startbijdrage beschikbaar voor innovatieve en goede initiatieven die bijdragen aan zero-emissie.

De startbijdrage is bedoeld voor ondernemers uit de Cleantech Regio (bestaande uit de gemeenten Apeldoorn, Zutphen, Brummen, Epe, Heerde, Voorst, Lochem en Deventer) die regelmatig in de binnenstad van Apeldoorn, Deventer en Zutphen rijden of gaan rijden. Totaal is 30.000 euro beschikbaar voor samenwerking met lokale ondernemers. Naast het verminderen van de uitstoot moet het invoeren van de zero-emissiezones het aantal logistieke vervoersbewegingen in de binnensteden verminderen.

Dus: heb je een innovatief en goed idee om de binnenstad van Apeldoorn, Deventer of Zutphen een stukje slimmer en/of schoner te bevoorraden, maar ontbreekt het je aan een startbijdrage? Lees dan hier verder en dien je idee in.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder