Samenwerking met RTL Z voor vragen en problemen van ondernemers

Leestijd: 1 minuut

08-04-2022  Heeft jouw bedrijf direct of indirect last van de sancties tegen Rusland en heb je daar een vraag over? Op dinsdag 12 april om 19.50 uur zendt RTL Z een extra programma uit over de gevolgen van de sancties tegen Rusland voor het bedrijfsleven. evofenedex heeft de redactie van RTL Z voorzien van vragen van haar leden en uitgelegd tegen welke problemen Nederlandse ondernemers momenteel aanlopen.

Veel ondernemers voelen de gevolgen van de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland en Belarus naar aanleiding van de inval in Oekraïne. Van een blokkade op export tot dure bouwmaterialen, en van stijgende gasprijzen tot groeiende onzekerheid over de toekomst. Op dinsdagavond 12 april om 19.50 uur beantwoordt RTL Z vragen van kijkers over de gevolgen van de sancties. Dit wordt gedaan door Rob de Wijk, deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken, en sanctierechtadvocaat Yvo Amar.

Heb je een vraag over de gevolgen van de sancties? Stel die dan hieronder, en wie weet wordt jouw vraag beantwoord in deze extra uitzending van Kijkers aan Z.

Vragen kun je insturen via RTL Z@rtl.nl. Dit kan ook anoniem; zet dit er dan aub wel nadrukkelijk bij.

Onze ledenadviseur Peter
Contact

Vragen over landeninformatie?

Peter en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder