23-06-2015 EVO biedt inmiddels anderhalf jaar de Brandstofpas Besparing Analyse aan. Aan de hand van de brandstoffacturen maakt EVO een analyse van de kosten, die bedrijven hadden kunnen besparen indien zij de EVO-Brandstofpas had gebruikt. 

1700 euro

Uit deze analyses blijkt dat de universele tankpassen (zoals de MKB-brandstofpas, Multitankcard en Travelcard) gemiddeld tot 6 procent duurder uitpakken. In enkele gevallen zijn er uitschieters boven de 11 procent, in vergelijking met de EVO Brandstofpas. Gemiddeld, zo leren de analyses, liepen de gebruikers van deze passen 1700 euro mis aan korting op brandstof. In een enkel geval liep dit zelfs op tot 12.000 euro.

70 procent kan besparen

Zowel leden als niet-leden van EVO kunnen gebruik maken Brandstofpas Besparing Analyse. In 70 procent van de aanvragen blijkt er een besparing mogelijk te zijn. De EVO Brandstofpas biedt EVO-leden korting op tanken bij meer dan 724 tankstations. Daarnaast zijn er speciale kortingen mogelijk bij een verbruik van boven de 100.000 liter per jaar.

Vraag de brandstofpas aan