05-02-2015  Teamflex Personeelsdiensten, actief in transport en logistiek, GWW, Bouw en Techniek, bestaat 10 jaar. Belangrijke pijler in de dienstverlening voor komende jaren is een opleidingsaanbod onder eigen regie, onder de naam Teamflex Opleidingen.

Doorstroom

Met onder meer op maat gemaakte assessments, een eigen rijschool voor chauffeursopleidingen en leer-werkbanen zegt Teamflex een belangrijke bijdrage te willen leveren aan nieuwe doorstroom van logistiek talent naar chauffeursfuncties binnen de sector transport en logistiek.

Baangarantie

Als kickoff gaat Teamflex in 2015 en 2016 zo’n 100 chauffeursopleidingsplaatsen aanbieden. Kandidaten gaan een uitgebreid assessmenttraject in en kunnen na of zelfs al tijdens de opleiding rekenen op een baangarantie. In nauwe samenwerking met diverse opdrachtgevers worden de opleidingskandidaten in de vorm van stageprojecten al tijdens de opleiding opgeleid in specifieke deelmarkten als bijvoorbeeld luchtvracht en winkeldistributie. Op deze manier worden kandidaten gericht begeleid naar de praktijk, aldus Teamflex.