26-10-2016  Specialist in emballagemanagement Y-our organiseert op 8 november een zogeheten thematafel over emballageverwerking in TransFollow, de digitale vrachtbrief.

Inzicht

Papierloos transport begint het Nederlandse bedrijfsleven te veroveren, maar emballagestromen worden nog altijd handmatig en op papier bijgehouden op de emballagebon. Om deze problematiek te tackelen, ontwikkelde Y-our samen met Systems Navigator het online forecastingmodel Y-CS tool, die inzicht geeft in de benodigde emballagevoorraad en bijbehorende kosten. De thematafel is specifiek gericht op emballageverwerking in TransFollow - de digitale vrachtbrief - en scenario’s en forecasting in de Y-CS tool.

De thematafel is bedoeld voor:

  • bedrijven die te maken heeft met emballageproblematiek en dit beter wil kunnen sturen
  • bedrijven die inzicht willen creëren in de pool size, cycle times en bijbehorende kosten en hierop grip willen hebben
  • organisaties die erover denken ‘papierloze stromen’ te gaan gebruiken en willen weten wat daarbij komt kijken en wat zij moeten doen om dit te realiseren

Informatie en aanmelden

Alle informatie over de module die Y-our ontwikkelde voor inzicht in emballagestromen staat in EVO Logistiek nummer 5, die onlangs verscheen (zie bijlage). 

Voor meer informatie en aanmelden voor de Y-our-thematafel kunnen ondernemers contact opnemen met EVO-ledenadviseur Sven Arnoldus.