Webinar geeft handvatten voor thuiswerken

Leestijd: 2 minuten

14-04-2021  Hoe ondersteun je als werkgever jouw werknemers om effectief thuis te blijven werken? Welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee? En hoe kun je hier als werkgever het beste mee omgaan? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks' op 29 april van het ministerie van SZW.

Tijdens deze interactieve middag krijgen deelnemers concrete tips, gaan zij met elkaar in gesprek en leren zo meer over het faciliteren van thuiswerken nu en in de toekomst. Creatieve en innovatieve ideeën, praktische thuiswerktips, uitdagingen en kansen: het komt allemaal aan bod. 


Leidinggeven

Ben Tiggelaar, expert in leiderschap, verandering en gedrag, en bekend van NRC en BNR, verzorgt het eerste deel van de middag. Hij gaat in op onder andere ‘thuiswerken en leidinggeven aan jezelf’, ‘thuiswerken en leidinggeven aan anderen’ in deze tijd waarin maximaal thuisgewerkt wordt. Tevens gaat hij in op de toekomst van thuiswerken. Ook eigen reflectie komt aan bod. 


Voor werkgevers

De sessie vindt plaats op donderdag 29 april, van 12:30 tot 16:00 uur. Deze wordt georganiseerd door het ministerie van SZW en is gericht op werkgevers, HR-adviseurs en OR-leden. Aanmelden kan via de website van het ministerie.

Marinke
Contact

Vragen over de arbeidsmarkt?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder