14-08-2017  Doe mee aan de douanequiz van evofenedex. Beantwoord tien praktijkgerichte vragen en maak kans op een gratis toegangsbewijs voor de Dag van de Declarant. 

Vlotte afhandeling

Het juist invullen van douanedocumenten voorkomt problemen die kunnen leiden tot een stagnatie in de goederenstroom. Het kennen van de douaneprocedures en het op de juiste wijze kunnen toepassen van deze procedures zorgen voor een vlotte afhandeling van de goederen. Bovendien worden op die manier te hoge belastingaanslagen voorkomen.

Douanekennis uitbreiden

Het is dan ook belangrijk dat in een onderneming voldoende praktische kennis aanwezig is over douanezaken en de invulling en afhandeling van douanedocumenten. evofenedex helpt jaarlijks vele declaranten bij het uitbreiden van hun douanekennis. Bent u volledig op de hoogte van de douaneregelgeving? Doe de quiz met tien vragen die je moet weten als declarant.

Dag van de Declarant

Alle 10 de ‘declarantwoorden’ goed? Onder de foutloze inzendingen verloten wij een toegangsbewijs voor de Dag van de Declarant op donderdag 2 november. Wie die dag bezoekt is perfect op de hoogte van de komende veranderingen in de douane-regelgeving. 

Naar de douanequiz