25-01-2017  De Code Gezond en Veilig Magazijn leeft. Duizenden websitebezoeken en veel aanvragen van Mensenwerk, hét boek met praktische handvatten op het gebied van gezond en veilig werken. Met deelname aan de Code treden bedrijven toe aan het netwerk van bedrijven die samen werken een gezondere en veiligere magazijnen in Nederland.

Deelnemen aan de Code

Bedrijven kunnen vrijwillig deelnemen aan de Code Gezond en Veilig Magazijn. Met hun deelname geven bedrijven het signaal af dat zij geloven in de visie van de Code en dat ze hiermee aan de slag gaan. Om deelnemers hierbij te ondersteunen organiseert evofenedex in 2017 diverse Codetafels in de regio, waar deelnemers gratis kunnen aanschuiven. In deze interactieve sessies staan de thema´s en hotspots van de Code Gezond en Veilig Magazijn centraal. De risico´s in koel- en vrieshuizen, de risicohotspots in de retailmagazijnen met daarbij extra aandacht voor het mkb-bedrijf zijn slechts enkele voorbeelden.

Leren van elkaar

Het netwerk van de Code is ook uitstekend geschikt voor het concept Leren van elkaar. Deelnemers krijgen een kijkje in een ander magazijn om te leren van goede voorbeelden en elkaar scherp te houden op het gebied van gezond en veilig werken. Daarnaast worden alle deelnemers regelmatig op de hoogte gesteld van nieuwe updates over onder andere arbeidsomstandigheden, ongevallen, oorzaken van ongevallen, ergonomie en aanpak. Deze updates zullen te volgen zijn op de website van de Code.

Altijd op de hoogte

Deelnemers zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het gezond en veilig werken in het magazijn. In de vorm van Codetafels en bedrijfsbezoeken is evofenedex aanwezig in de regio. Naast extra korting op de opleiding Coach Gezond en Veilig Magazijn profiteren deelnemers als eerste van diverse whitepapers, uitgebreide kennis en nieuwe good practices om de gezondheid en veiligheid van het magazijn naar een hoger niveau te tillen.

Gratis check

evofenedex kan deelnemers van de Code voorzien van een gratis CGVM-check. Met deze check krijgen bedrijven een inschatting over de voortgang van veilig en gezond werken op de eigen bedrijfslocatie. Na het gesprek krijgen bedrijven praktische handvatten om aan de slag te gaan. Benieuwd wat evofenedex nog meer kan bieden? Neem dan contact met één van onze adviseurs via 079 3466 990 of mail naar opleidingen@evofenedex.nl.

Opleiding Coach gezond en veilig magazijn

Website Code Gezond en Veilig Magazijn