Extra steuntje in de rug voor mkb-bedrijven

Leestijd: 2 minuten

01-12-2021  Deze week stemden de Tweede Kamerleden over de ingediende moties bij de Begroting Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking vorige week. Alle moties haalden, zoals verwacht, glansrijk een meerderheid. Dit betekent dat Kamerbreed wordt erkend dat mkb-bedrijven nog een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Tijdens de behandeling van de behandeling van de Begroting Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking vorige week stond het optimaliseren van de handelsmogelijkheden voor internationaal opererende mkb-bedrijven centraal. De deze week aangenomen moties zijn ter handelsbevordering voor deze bedrijven.

Wat is handelsbevordering?

Met handelsbevordering wordt het nationale en Europese instrumentarium bedoeld waarmee het voor exporterende en importerende bedrijven aantrekkelijker wordt gemaakt om internationaal te ondernemen. Ook  buiten de Europese Unie. evofenedex organiseert samen met partners en leden diverse events om de kennis en kunde over internationaal ondernemen te delen. Houd daarvoor onze evenementenkalender in de gaten of bekijk ons cursusaanbod.

Onze ledenadviseur Evert-Jan
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Evert-Jan en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder