Het optimaliseren van de achterlandlogistiek is het thema van het Havendebat 2015, donderdagochtend 17 december in de Rotterdamse Maassilo.

24-11-2015 Voor wat betreft de achterlandlogistiek is het ei van Columbus nog altijd niet gevonden. Wel zijn er veel initiatieven om de ladingstromen naar het achterland te optimaliseren. Terecht, want met de aantrekkende economie en groeiende call sizes van schepen wordt efficiënt achterlandvervoer het punt waarop een haven zich kan onderscheiden.

Complete keten

Tijdens het Havendebat gaan alle betrokken partijen uit de keten met elkaar in gesprek om te bepalen waar de bottlenecks zitten en hoe deze kunnen worden opgelost. Rens de Jong, dagvoorzitter van het jaar en dit jaar debatleider, nodigt iedereen van harte uit mee te praten.

Container Liner Shipping Award

Tijdens het Havendebat wordt tevens de prijs voor de beste containerrederij van 2015 bekend gemaakt. De Container Liner Shipping Award wordt uitgereikt aan de rederij die volgens de Nederlandse verladers het beste scoort op punten als stiptheid, service en prijs. De winnaar mag zich een jaar lang de beste rederij noemen.

Korting voor Kennisnieuwsbrieflezers

Deelnemen aan het Havendebat? Met de kortingscode HDR15EVO kan dat tegen gereduceerd tarief. Vermeld deze code op het aanmeldformulier!

www.havendebat.nl