02-02-2017  De eerste editie van logisticx is vandaag, donderdag 2 februari, verschenen. Het blad is voortgekomen uit EVO Logistiek, het vakblad voor professionals, managers en specialisten in supply chain management.

Nieuwe organisatie

Door het samengaan van EVO en exporteursvereniging Fenedex in de nieuwe organisatie evofenedex is het bereik van het magazine vergroot en de doelgroep enigszins uitgebreid. Een groot aantal voormalig Fenedex-leden krijgt het blad vanaf vandaag toegestuurd.

Relevantie logistieke zaken

evofenedex logisticx houdt zijn lezers op de hoogte van relevante logistieke zaken. Of het nu gaat om (internationaal) ondernemen, overheid en regelgeving, gevaarlijke stoffen, vervoer, warehousing of human capital.

Trends

Het blad laat deskundigen aan het woord, analyseert logistieke trends en geeft ‘best practices’ ruim baan. In elk nummer is onder andere de rubriek ‘Ondertussen in Brussel’ te vinden, waarin actuele EU-zaken aan de orde komen. Verder is in elke editie de column lezen van professor Jack van der Veen, een estafettecolumn alsmede de rubrieken ‘De Professional’ en ‘Personalia’.

evofenedex logisticx verschijnt zes keer per jaar, op A3-formaat.