Valeo International en Albert Heijn DC Overijssel Veiligste Magazijn van 2019

Zilver gaat naar Smurfit Kappa Zedek en Bosch Thermotechniek uit Deventer

06-02-2020  Valeo International Holding en Albert Heijn DC Overijssel mogen zich een jaar lang winnaar noemen van de prijs voor het Veiligste Magazijn van 2019. Beide bedrijven werden onderscheiden met goud op de Dag van het Veilige Magazijn. Bosch Thermotechniek kreeg het zilver toebedeeld tijdens de uitreiking in Zoetermeer. In de categorie kleine magazijnen kreeg Synerlogic uit Duiven een eervolle vermelding. Smurfit Kappa Zedek uit Deventer ging met het zilver naar huis.

De prijzen weden uitgereikt tijdens de Dag van het Veilige Magazijn op het hoofdkantoor van evofenedex. De jury, onder leiding van Professor René de Koster (hoogleraar logistiek en operations management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), had dit jaar wederom een zware dobber aan de beoordeling van de vijf genomineerden.

Valeo

De jury roemde Valeo om de ontspannen manier waarop het management het personeel aanstuurt. Albert Heijn heeft aan de hand van de twintig hotspots haar magazijn in Overijssel onder de loep genomen en verbeteringen structureel aangepakt. Dit alles heeft bij beide magazijnen geresulteerd in het winnen van goud. 

Prijs Veiligste Magazijn

Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, organiseren BMWT, ondernemersvereniging evofenedex en Tempo-Team ieder jaar de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Veilige Magazijn, het congres voor veilig en gezond werken in magazijnen en distributiecentra.

Kijk voor meer informatie over de verkiezing, de beoordelingscriteria en de procedure op www.hetveiligsteMagazijn.nl.

Bekijk hieronder de foto's van de winnaars en genomineerden