Meer impact door slimme bulklogistiek

Leestijd: 1 minuut

In de bulklogistiek is steeds meer behoefte aan inzicht. Inzicht dat leidt tot efficiënte oplossingen voor een positieve impact op kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en kosten. Vandaag presenteert Van den Bosch een nieuwe groeistrategie en marktpositionering ‘The Supply Changer in Bulk’, waarmee de logistiek dienstverlener voor duurzame verandering in de sector wil zorgen.

Van den Bosch combineert logistieke kennis en ervaring met de mogelijkheden van data, technologie en automatisering. De hierdoor verkregen inzichten verschaft Van den Bosch veel meer grip op de logistieke keten. Denk aan een hogere leveringsbetrouwbaarheid, meer transparantie in de supply chain, minder lege kilometers en een lagere CO2-footprint voor de opdrachtgevers. 

The Supply Changer in Bulk

De verandering die Van den Bosch in de bulksector wil realiseren, gaat gepaard met een herpositionering van het merk. Van den Bosch introduceert een nieuwe communicatiestijl, verwijdert de toevoeging ‘Transporten’ uit de bedrijfsnaam en markeert de volgende stap in zijn bestaan met de nieuwe belofte ‘The Supply Changer in Bulk’.

Veranderende marktvraag

CEO Rico Daandels van Van den Bosch licht toe: “De marktvraag verandert en daar spelen wij op in met deze herpositionering. Daar is intermodaal transport natuurlijk een wezenlijk onderdeel van, maar in de kern willen we minder kilometers maken. Bulklogistiek draait om meer dan alleen hoeveelheid. Kwaliteit door inzicht, kennis en data is essentieel om zo optimaal en duurzaam mogelijk te presteren.”

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder