04-08-2015 Van 6 tot en met 8 oktober is EVO prominent aanwezig met het themaplein gevaarlijke stoffen op het vak-event Veilig Werkt Beter, het grootste evenement over veilig en gezond werken in Nederland. De interesse in de veilige omgang met gevaarlijke stoffen is door toenemend bewustzijn bij het bedrijfsleven in de afgelopen jaren onder bezoekers sterk toegenomen. Daarom is EVO als marktleider gevaarlijke stoffen met diverse partners  aanwezig op de beursvloer.

Voorbeelden uit de praktijk

EVO organiseert tijdens het evenement interactieve bijeenkomsten over veilig werken met gevaarlijke stoffen. Hierbij komen concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van EVO aan bod. Bezoekers van het themaplein kunnen zelf hun kennis en ervaring in het werken met gevaarlijke stoffen toetsen en beoordelen op welk kennisniveau zij zich momenteel bevinden en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Gratis deelname

EVO is founding partner van het Veilig Werkt Beter-programma en is betrokken bij de invulling van de beurs. De vakbeurs staat geheel in het teken van veilig en gezond werken. Werken op hoogte en bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer komen aan bod. Bezoekers komen tijdens dit vak-event in contact met diverse specialistische bedrijven. Deelname aan het event is gratis.

Naar Veilig werkt beter