16-11-2016  EVO is tijdens het Health and Safety Jaarcongres (in de Fokker Terminal te Den Haag) aanwezig met een stand waarin de Code Gezond en Veilig Magazijn onder de aandacht wordt gebracht. Deze code moet ondernemers inzicht en handvatten bieden om van hun magazijn een gezonde en veilige werkplek te maken.

Veiligheid

Bij gevaarlijke stoffen staat de veiligheid altijd voorop. Ook treedt dit jaar de nieuwe regelgeving voor het vervoer en de opslag van gevaarlijke stoffen in. Bij de stand kunnen bezoekers zich laten informeren over de wijze waarop zij het beste met de veranderingen kunnen omgaan.

Test

Aan de hand van een aantal korte online tests wordt het kennisniveau van elke bezoeker onderzocht. Aan de hand van de resultaten geven EVO-adviseurs advies over de wijze waarop verbeteringen kunnen woorden aangebracht in de bedrijfsvoering.

Congres

Het congres omvat onder andere twintig workshops, variërend van veiligheidsmanagement, leiderschap tot en met duurzame inzetbaarheid, alsmede een parade van cases. Keynote-speaker is Ap Dijksterhuis. EVO-leden kunnen voor een tarief van 199 euro deelnemen, in plaats van 599 euro.

Meer informatie over het congres