14-03-2017  Morgen zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Het resultaat van die verkiezingen is van invloed op uw werk. Want hoe efficiënt en veilig u uw werk ook doet, beslissingen uit Den Haag raken uw bedrijfsvoering.

Tienpuntenplan

Daarom ging evofenedex de afgelopen maanden op campagne. In tegenstelling tot de politieke partijen was evofenedex niet uit op zetels, maar streden wij voor een tienpuntenplan voor meer export en een slimmere logistiek.

Campagneteam

Uw campagneteam bezocht de congressen waarop partijen hun verkiezingsprogramma’s vaststelden. Meer dan dertig medewerkers, beladen met flyers en borden, op een besneeuwde zaterdagochtend in januari bij maar liefst drie congressen campagne - hoe gaaf is dat?

In actie

In Barneveld, waar het CDA congresseerde, benadrukte evofenedex bijvoorbeeld dat gerichte investeringen in wegen files terugdringen. Bij de SP in Tilburg voerde evofenedex actie voor meer exporterend vermogen. In Utrecht, bij de PvdA, was het credo een open én eerlijk Europa.

Stemwijzer

Ook legde evofenedex de partijen langs de meetlat van het tienpuntenplan: welke punten onderschrijven zij en welke niet? Het resultaat daarvan verwerkten wij in dé stemwijzer voor ondernemend Nederland. In de laatste editie van evofenedex magazine lichten de verschillende lijsttrekkers hun standpunten in deze stemwijzer kort toe.

Van en voor leden

evofenedex is een vereniging van en voor leden. Daarom vindt u achter elk van de tien punten ook een gezicht. Zo vertelt Lars Droog van Tosoh Europe waarom een betere netwerkkwaliteit en service op Schiphol zijn bedrijf verder helpt. Rob Lindenberg van Aqua Sprinklersystemen onderstreept waarom ondernemers die hun bestelauto als rijdende gereedschapskist gebruiken, het registeren van rij- en rusttijden onzin vinden.

Voordeel

Of alle acties het gewenste resultaat hebben, blijkt uiteindelijk pas uit een nieuw regeringsakkoord. Maar één ding is nu al zeker: evofenedex knokt voor uw belangen. Doe er uw voordeel mee!