Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar verplaatst naar 24 september

Logistieke dienstverleners en verladers hebben hun handen vol aan de impact van het coronavirus

06-03-2020  Het bestuur van de Stichting Logistiek Manager van het jaar heeft besloten om het event dat gepland stond voor 26 maart aanstaande geen doorgang te laten vinden. De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent wordt verplaatst naar donderdag 24 september 2020.

“Het is spijtig dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Wij zien verschillende ontwikkelingen door de impact van het coronavirus binnen de sector, die aandacht vragen van de logistieke managers. De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar past daar nu niet bij. Daarnaast is het welzijn van mensen altijd de eerste prioriteit ”, aldus voorzitter van het stichtingsbestuur Boris van de Laak.

“Bovendien ontvingen wij afgelopen dagen steeds meer signalen dat bedrijven maatregelen aanscherpen en medewerkers en relaties niet naar events laten afreizen. Dit om een mogelijke coronabesmetting te voorkomen. Het verplaatsen van Logistiek Manager van het Jaar is een verstandige optie, waartoe besloten is na overleg met de betrokken partijen.”

Nieuwe finaledag

De drie finalisten voor Logistiek Manager van het Jaar en de drie finalisten voor Jong Logistiek Talent zullen volgens Van de Laak ongetwijfeld begrip hebben voor de situatie. “Op 24 september weten zij wie van hen de titels in de wacht zullen slepen.” Het thema van het event, Skilled for the Future, blijft onveranderd. Ook het programma zal hetzelfde zijn. Partners DHL, Olympia, Manpower, evofenedex, vLm, JLN, Right Management, KennisDC Logistiek, LogistiekProfs, WarehouseTotaal en Jaarbeurs zullen samen de verkiezing het podium geven die het verdient.

Meer informatie

De bezoekers die zich al hebben ingeschreven voor 26 maart, ontvangen op korte termijn bericht en kunnen daarmee hun deelname aan het event herbevestigen. Meer informatie over de Verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma, is te vinden op www.lmvhj.nl.

Rogier evofenedex
Contact

Vragen over corona?

Rogier helpt je graag verder