08-05-2017  Bedrijven die vinden dat hun magazijn een goede en veilige werkplek is, kunnen zich tot 30 mei aanmelden voor de verkiezing het Veiligste Magazijn van Nederland.

Meer veiligheid en efficiëntie

Door mee te dingen naar de Prijs voor het Veiligste Magazijn zetten ondernemingen extra stappen voor meer veiligheid en efficiëntie binnen de logistieke werkomgeving, aldus BMWT, evofenedex, Sectorinstituut Transport en Logistiek en Tempo Team, die de verkiezing organiseren.

Bevestiging en waardering

Steeds meer werkgevers zijn zich volgens deze organisaties bewust van het feit dat veiligheid en gezondheid zorgen voor tevreden werknemers, meer efficiency en hogere productiviteit. “De prijs is een bevestiging en waardering voor het bedrijf dat deze onderwerpen combineert, met een evenwichtige aanpak van de pijlers mens, proces, en techniek.”

Vorig jaar ging het goud in de categorie kleine magazijnen naar Janssen Biologics en Abbott Biologicals. In de categorie grote magazijnen ging de eerste prijs naar DHL Supply Chain en Schneider Electric. Het zilver ging naar Jumbo Supermarkten.