Vernieuwde BAL-opleiding zet verlader centraal

Gericht op de dagelijkse praktijk van een luchtvrachtverlader

Vanaf 1 januari 2018 starten we, in samenwerking met NTCB, met een vernieuwde beveiligingsadviseur luchtvracht (BAL) opleiding. Als aanspreekpunt voor internationaal ondernemen proberen we ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze leden. Zo ook voor de luchtvrachtverladers.

De luchtvrachtverlader centraal

De vernieuwde BAL opleidingen besteden nog meer aandacht aan de dagelijkse praktijk van de verlader. De nieuwe samenwerking met onze partner NTCB helpt ons bij het centraal stellen van de verlader.

Één aanspreekpunt voor luchtvrachtbeveiliging

Bij evofenedex boek je meer dan alleen een opleiding. Onze ledenservice helpt je graag verder wanneer je luchtvrachtvragen hebt. Daarbij hebben we een uitgebreid aanbod aan luchtvrachtopleidingen en komen we op voor jouw belangen binnen de luchtvrachtsector. Een voorbeeld hiervan is het aantal beschikbare vluchtslots op Schiphol.

Altijd op de hoogte

Na het succesvol doorlopen van de opleiding en het examen ontvangt elke kandidaat een BAL-certificaat. Je certificaat blijft vijf jaar geldig, wanneer je voldoet aan de wettelijke jaarlijkse herhalingstraining. Wij attenderen al onze kandidaten ruim van tevoren op het verlopen van het certificaat en de jaarlijkse herhaling. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van het laatste nieuws en wetswijzigingen omtrent luchtvrachtbeveiliging.

BAL-congres

Wij zijn ook aanwezig op het Nationaal BAL Seminar. Een speciale dag waar securityspecialisten professionals kunnen ontmoeten en hun vakkennis kunnen uitbreiden. Diverse sprekers vanuit verschillende organisaties zullen informatie delen uit de dynamische wereld van de luchtvaartbeveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze BAL opleiding, zowel klassikaal als op locatie? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder