28-01-2014  De vereniging Logistiek management (vLm) looft jaarlijks prijzen uit aan de schrijvers van de beste scriptie met als hoofdonderwerp ‘logistiek’. vLm wordt hierbij ondersteund door Jong Logistiek Nederland. De verenigingen hopen hiermee studenten en leerinstellingen te stimuleren een topprestatie neer te zetten en zo de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen.

Finale

De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt op de finaledag van de Nederlandse Scriptieprijs Logistiek op 11 februari. Tijdens dit evenement, dat wordt gehouden bij Technische Unie in Alphen aan den Rijn, strijden de drie bachelorstudenten Jaap Arts (TU/e), Astrid Sonneveld (TU Delft) en Stephanie van den Boogaard (TU Delft) en de drie masterstudenten Nonhlanhla Dube (RUG), David Brandstaedter (TU/e) en Yamilla Stoecker (VU) om de prijs.

Jury

Aan de hand van een korte presentatie doen zij uit de doeken wat hun scriptie zo bijzonder maakt. Daarnaast legt de jury hen het vuur na aan de schenen. De jury staat onder leiding van vLm-voorzitter prof. Jack van der Veen, die ook de EVO-leerstoel Supply chain management bekleedt.

Bedrijfsbezoek

Nieuw dit jaar is de koppeling tussen de uitreiking van de scriptieprijs en een bedrijfsbezoek. Bezoekers kunnen zo niet alleen de spannende finaledag bijwonen maar meteen een kijkje nemen in de keuken van het distributiecentrum van Technische Unie.

Geïnteresseerden kunnen deze dag bijwonen. Inschrijven kan via de site van vLm