TLN, evofenedex en Panteia organiseren 8 oktober webinar over kostenontwikkelingen in het wegvervoer

Tijdens dit webinar wordt het jaarlijkse rapport Kostenontwikkeling in het wegvervoer gepresenteerd.

14-09-2020 Onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia heeft in opdracht van evofenedex en TLN de rapportage Kostenontwikkeling in het wegvervoer opgesteld. Het rapport geeft voor het eerst ook inzicht in de kostenontwikkelingen op het gebied van intermodaal vervoer. Tijdens het webinar op 8 oktober presenteert projectmanager Manfred Kindt van Panteia de uitkomsten. Manfred is gespecialiseerd in transportsectoronderzoek.

Rapportage

Dit rapport wil fungeren als de jaarlijkse leidraad voor alle bedrijven die meer inzicht verlangen in de kosten van het wegtransport. Of zij nu verlader, eigen vervoerder of beroepsgoederenvervoerder zijn. Voor al deze partijen is het rapport dé onmisbare schakel en betrouwbare bron om inzicht in de kostenontwikkelingen in het wegvervoer te krijgen. Belangstellenden kunnen ook de rapporten van de afgelopen jaren inzien.

Coronacrisis

De economische gevolgen van de coronacrisis zijn in het goederenvervoer direct voelbaar, met grote verschillen tussen de individuele ondernemers. Waar de ene sector tegenspoed kent, is het bij de andere drukker dan ooit. De coronacrisis heeft ook invloed op de kostenontwikkeling, naast de reguliere loon- en prijsontwikkeling van de diverse kostensoorten.

Gratis deelnemen

Leden van TLN en evofenedex kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar en direct hun vragen over de kostenontwikkelingen stellen. Het rapport wordt ook digitaal (kosteloos) verstrekt aan de deelnemers.