Deel je ervaringen en leer van andere bedrijven

Leestijd: 2 minuten

20-05-2020  In juni vindt het eerste webinar plaats uit een reeks van virtuele bijeenkomsten van de community JOI (Jointly Organisations Innovate). In deze reeks worden verschillende thema’s behandeld die betrekking hebben op innovatie van personeelsbeleid, ook wel sociale innovatie genoemd. Het eerste webinar vindt plaats op vrijdag 5 juni en heeft als thema interne communicatie. Ook logistieke professionals worden uitgenodigd deel te nemen.

De community Jointly Organisations Innovate komt voort uit de Human Capital Agenda van de Topsector Logistiek, waaraan evofenedex ook een bijdrage levert. Samen met verschillende bedrijven ga je binnen de JOI-community aan de slag met interactieve webinars op diverse thema's. Zo helpen bedrijven elkaar om sociaal te innoveren in besloten kringen, oftewel in learning communities.

Vergroten van betrokkenheid

Het eerste webinar gaat over interne communicatie. Dit is de communicatie tussen de verschillende afdelingen, tussen directie en medewerkers en de medewerkers onderling. Goede interne communicatie is van groot belang voor het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers en het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Populair gezegd zorgt het ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat dit ook zo blijft. Vandaar de naam van dit eerste webinar: ‘Alle neuzen (voor altijd) dezelfde kant op!’

Meer informatie

Het interactieve webinar ‘Alle neuzen (voor altijd) dezelfde kant op!’ vindt plaats op vrijdag 5 juni van 9.00 tot 11.00 uur, via Meeting Microsoft Teams. Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 29 mei aanmelden via Fred Nooijen (projectleider JOI) f.nooijen@kennisdclogistiek.nl of stuur een appje naar +31 6 43 84 00 42.

Marinke
Contact

Vragen over strategisch personeelsbeleid?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder