Met nieuwe inzichten je bedrijf duurzamer maken

Leestijd: 1 minuut

17-07-2020 De reductie van CO2-uitstoot, de verdere uitrol van zero-emissie-zones in de binnensteden, de omwenteling naar een volledig circulaire bedrijfsvoering. De duurzame uitdagingen vanuit het Klimaatakkoord voor het Nederlands bedrijfsleven zijn niet stil komen te liggen. Nu al worden bedrijven geconfronteerd met vraagstukken op het terrein van energiebesparing, uitstoot en stadsdistributie.

Maar ook willen veel bedrijven deze crisis aangrijpen om duurzamer te opereren. Daarom organiseren wij drie webinars waarin duurzaamheid centraal staat.

Informatie en inspiratie

Tijdens de webinars zijn er inspirerende praktijkcases van projectinrichter Royal Ahrend, Schijvens Corporate Fashion en BigMile. Verder komen onze logistieke experts aan het woord. Bijvoorbeeld Pieter van Schaik, de beleidsadviseur die vanuit evofenedex nauw betrokken was bij de totstandkoming van het Klimaatakkoord.

Ook geven we verfrissende inzichten hoe je met logistieke optimalisatie al snel een duurzamere bedrijfsvoering kunt realiseren. 

We ronden de webinarreeks af met een overzicht van verschillende innovatieve oplossingen vanuit de markt waarmee je de duurzaamheid binnen het bedrijf bevordert.

Inschrijfdata

  • 27 augustus - Het Klimaatakkoord: wettelijke verplichtingen en kansen voor jouw toekomst
  • 3 september - Circulair ondernemen: het verleiden en organiseren van de keten
  • 10 september - Logistieke oplossingen voor de verduurzaming van jouw bedrijf

De komende weken wordt het programma nog verder uitgebreid. Deelname aan de webinars is geheel kosteloos. 

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder