Volg 5 webinars over het digitaliseren van logistieke processen

Leestijd:2 minuten

10-03-2022  Succesvol digitaliseren begint met verbinding. Dat is dan ook het thema voor onze nieuwe Week van de Digitalisering 2022. Alles draait om een goede balans tussen mens, machine, leverancier en klant. Stefan Heeringa, projectleider digitalisering bij evofenedex: “De technische mogelijkheden zijn meestal niet meer de beperking, maar de verwachtingen die er ontstaan tussen de softwareleverancier, het projectteam binnen het bedrijf, de overige medewerkers en de klanten. Uiteindelijk moet je iedereen zo veel mogelijk op een lijn zien te krijgen” 

Samenwerking met TLN en Beurtvaartadres

Na het succes van de eerste Week van de Digitalisering in 2021 hebben evofenedex, TLN en Beurtvaartadres de handen ineen geslagen voor de tweede editie van de unieke 5-delige webinarreeks. Met een groot aanbod aan bedrijfscases, gastsprekers en experts is er door de organisaties een uitgebreid programma samengesteld.
 

Programma van de Week van de Digitalisering 2022 

De 5 webinars gaan in op de uitdagingen en ontwikkelingen die er momenteel zijn rondom het digitaliseren van logistieke processen. Zoals efficiënt samenwerken met je softwareleverancier, de noodzaak tot datadeling en het gebruik van de eCMR. Ook is er veel aandacht voor het menselijke aspect rondom digitalisering. Een kort overzicht van het programma:

  • Webinar 4 april: Breng de digitale mindset van je organisatie naar een hoger niveau
  • Webinar 5 april: Daadkrachtig werken door data delen in jouw logistieke keten
  • Webinar 6 april: De eCMR als verbindende factor
  • Webinar 7 april: Hoe je succesvol personeel meekrijgt in digitaliseringsprocessen
  • Webinar 8 april: Efficiënt samenwerken met je softwareleverancier

Tijdens de week komen er diverse experts en ervaringsdeskundigen aan het woord van o.a. de Universiteit Twente, VTS Transport en Millenaar en van Schaik. Ook worden er praktijkervaringen gedeeld. De webinars zijn van 10.30 tot 11.30 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.weekvandedigitalisering.nl

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder