Week van de teamleider: Verbeterplan

Meld je aan voor de teamleider-update en ontvang het online magazine

15-06-2018  De logistiek teamleider staat deze week centraal bij ons. Want de logistiek verandert in een razendsnel tempo, en dus ook de rol van de leidinggevende. Elke dag behandelen we een van de vijf uitdagingen die een teamleider tegenkomt in zijn of haar dagelijks werk.

In ons online magazine ‘De grootste uitdagingen van de logistiek teamleider’ vind je verhalen van en over teamleiders die deze vijf uitdagingen tegemoet treden. Elke dag gaan we op één uitdaging dieper in, vandaag is dat het ‘Verbeterplan’.

Verbeterplan

Als logistiek teamleider wil je elke dag bezig zijn met het verbeteren van het logistieke proces. Verbeteringen zorgen voor een efficiënter magazijn. Maak hoe kom je hier nog aan toe in de huidige werksituatie? De volgende verhalen kun je terugvinden in het online magazine:

#VERS VAN DE PERS

Gister was het zover, het evenement ‘Word de Teamleider van morgen’. Hier kregen deelnemers handvatten om met alledaagse problematiek om te gaan. Zo kunnen ze het beste uit zichzelf én hun team halen.

#BLOGISTIEK

Bedrijfscultuur onzin of niet? In deze blog vertelt Nick Beckers, bedrijfsadviseur van evofenedex, over de feiten en fabels van het hebben van een bedrijfscultuur.

#DOWNLOAD

Uit onderzoek blijkt dat 70 procent van de bedrijven de opslag of het magazijn wil optimaliseren. Soms mis je alleen de praktische handvatten, tijd, ruimte of financiële middelen om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.10 praktische handvatten om je magazijn te optimaliseren

#UIT DE PRAKTIJK

In de video van vandaag krijg je een sfeerimpressie te zien van het evenement van gisteren: ‘Word de Teamleider van Morgen’. Hoe kijken de sprekers, deelnemers en evofenedex tegen de uitdagingen van de teamleider aan.

#DURF TE STELLEN

Elke dag stond een andere stelling centraal. Vandaag het resultaat!

Download het online magazine

Alle verhalen staan in ons online magazine ‘De grootste uitdagingen van de logistiek teamleider’. Hierin worden de vijf grootste uitdagingen van de teamleider uitgelicht. Meld je aan voor de teamleider-update en ontvang het complete online magazine direct in je mailbox.

Marcel
Contact

Vragen over magazijnen?

Marcel en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder