Werkzaamheden Ketheltunnel A4 leiden tot vertraging

Weekendafsluiting Ketheltunnel A4 Delft-Schiedam van 26 juli tot 29 juli

23-7-2019  Rijkswaterstaat voert in het weekend, van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 29 juli 5.00 uur, onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ketheltunnel op de A4 bij Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft afgesloten. Weggebruikers vanuit de zuidzijde (Schiedam) die richting Den Haag reizen dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd, die kan oplopen tot 10 minuten.

Omleidingsroutes


Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de zuidzijde (Schiedam) omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. De omleidingsroute leidt tot een extra reistijd van ongeveer 10 minuten voor de weggebruikers vanuit de zuidzijde. Weggebruikers vanuit de noordzijde (Delft) kunnen gewoon gebruikmaken van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening te houden met extra reistijd. De werkzaamheden vinden alleen plaats in de oostelijke buis, richting Amsterdam. De gele borden en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan. 

Werkzaamheden


De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te garanderen. Bij dit onderhoud vervangt Rijkswaterstaat de isolatie in de wandbekleding. Door de werkzaamheden kunnen weggebruikers ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder