Komende weken op Weurt-West alleen deelkolk van 140 meter beschikbaar

Leestijd 1 minuut

07-09-2021  De sluis bij Weurt-West is momenteel nog in stremming. De kanaaldeur is naar het middenhoofd verplaatst. Rijkswaterstaat is nu alles gereed aan het maken zodat deze deur in bedrijf genomen kan worden, en de gerenoveerde middendeur eind september teruggeplaatst kan worden in het kanaalhoofd. De stremming is naar verwachting inmiddels opgeheven.

Houd de berichtgeving in de gaten om op de hoogte te blijven en realiseer je dat je de komende weken op Weurt-West alleen kunt beschikken over de deelkolk van 140 meter. Volgende stremming Weurt-West: maandag 27 september 7.00 uur tot en met donderdag 7 oktober 20.00 uur.

Weurt-Oost

Na de aanvaring van de kanaaldeur en het verplaatsen van de middendeur naar het kanaalhoofd draait Weurt-Oost momenteel met 2 deuren. Daar is de volledige kolklengte beschikbaar. De aangevaren kanaaldeur staat inmiddels droog in het dok. Rijkswaterstaat inspecteert de schade en is in overleg met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (de vergunningverlener) over het herstel van deze monumentale sluisdeur. Uiteraard houden we onze leden hier ook verder van op de hoogte.

Foto: Rijkswaterstaat.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder