Dit zijn de finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar

Bezoek de uitreiking op 26 maart

De drie kanshebbers voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn bekend. Op 26 maart betreden de finalisten het podium in de Jaarbeurs om de vijfkoppige jury te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. De finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn: 

Maarten Bakhuizen, Senior Supply Chain Manager bij ASML.

Bakhuizen startte zijn carrière bij Ortec en ging daarna aan de slag bij Heineken, waar hij in zijn laatste functie actief was als Regional Logistics Director voor Heineken Wholesale. Sinds 2017 is Bakhuizen Senior Supply Chain Manager bij hightechbedrijf ASML.  


Stein van Est, Managing Director bij Hollander Barendrecht.

Van Est werkte jaren voor scheepvaartbedrijf DFDS, waar hij onder meer de integratie tussen Norfolkline en DFDS coördineerde. In 2016 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Hollander Barendrecht, dat verantwoordelijk is voor de vers supply chain van PLUS en de importstroom van fruit voor Edeka. 


Ronald Kleijwegt, VP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global.

Kleijwegt neemt meer dan twintig jaar supply chain-ervaring mee naar de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Voor zijn aantreden bij Blume Global bekleedde Kleijwegt directiefuncties bij de Hewlett-Packard Company en Jusda SCM. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de opzet en uitrol van Blume Global in de EMEA-regio.  

Finaledag 

Op 26 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Sander de Leeuw, bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt en het stokje overneemt van titelhouder Job Sonke.

Themapresentaties

Ook dit jaar is evofenedex nauw betrokken bij de invulling van het programma door bijdragen vanuit haar leden en netwerk. Zo komen onderwerpen zoals supply chain visibility, CO2-reductie met behulp van online tools, en forecasting met artificial intelligence voorbij. Een kleine greep uit het programma:

  • Minimale footprint, maximale winst met CO2-reductie - BigMile
  • Zonder data geen omzet - Intergamma
  • Stop verspilling van tijd, geld en goederen supply Chain Visibility - Yellowstar 
  • Beter voorspellen met AI - ETOS
  • Het geheim van een succesvol team - DISC
  • Skilled for the future; beschikken of ontwikkelen -  Olympia

Lees hier meer over de inhoud van de presentaties.

Bas Nijhuis

In het verlengde van deze onderwerpen spreekt top-voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis als keynote speaker. Sinds 2011 fluit hij in de Champions League en ziet hij de veranderingen in de voetballerij door data en technologie. Vandaar zijn keynote: 'Hoe technologie het spel verandert'. het belooft een inspirerende dag te worden!

Kom ook!

Vorig jaar waren er meer dan 400 bezoekers tijdens deze inspirerende dag. Schrijf je daarom vandaag nog onderstaand kosteloos in. 

Marcel
Contact

Vragen over magazijnen?

Marcel en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder