Zo blijft jouw bedrijf ook in 2020 toekomstbestendig

Medewerkers van onschatbare waarde

17-10-2019  De economie draait op volle toeren. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Als bedrijf moet je je continu aanpassen om op de korte – maar ook zeker de lange termijn – concurrerend en succesvol te kunnen zijn. Je medewerkers zijn hierbij van onschatbare waarde. De keerzijde van de economische groei is dat steeds meer bedrijven moeite hebben met het vinden en behouden van goed personeel.

Door personeel gedegen en kwalitatieve opleidingen te bieden verminder je het verlooppercentage en zet je concurrerende werkgevers buitenspel. In dit geval is het essentieel om het talent binnen je organisatie optimaal te benutten. Vol trots presenteren we onze vernieuwde evofenedex opleidingengids 2020 met ruim honderd praktijkgerichte opleidingen op het gebied van logistiek en internationaal ondernemen.

Verhalen uit de praktijk

In onze vernieuwde opleidingengids vind je – naast ons volledige opleidingsaanbod – ook talloze praktijkverhalen van onze cursisten, bijvoorbeeld:

Unieke aanpak

We kijken graag met jou en je medewerkers naar de opleidingen die bij jullie bedrijfsdoelstellingen passen. Dat is de basis van het échte werk: het omzetten van de kennis en kunde van medewerkers naar resultaten op de werkvloer. Onze jarenlange ervaring en expertise biedt ons de mogelijkheid om jou de optimaal te kunnen helpen met kennis, netwerk, lobby en advies; een unieke 360 gradenaanpak!

Onze opleidingsadviseur Justin
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder