Zo mis je niets van de Dag van het Veilige Magazijn

Krijg updates via onze socials en meld je aan voor het eventmagazine

Op 6 februari vindt het uitverkochte evenement Dag van het Veilige Magazijn 2020 plaats. In Zoetermeer gaan ruim 180 aanwezigen aan de slag om een concrete stap te zetten naar een hogere veiligheid binnen de organisatie. Met keynotes van Lars van Rode en Rob van Winkel (Coolblue), vier workshops, een Veiligheidsmarkt en de uitreiking van de Prijs Veiligste Magazijn belooft het een dag vol kennis en inspiratie te worden. Ben je er niet bij? Dan betekent dat niet je iets hoeft te missen.

Keynotes

In ons eventmagazine bekijk je korte fragmenten van onze keynote-sprekers.

Workshops

De tips en adviezen bundelen we in het event-magazine dat 13 februari online komt.

Uitreiking Prijs Veiligste Magazijn

Lees het persbericht en interview met de winnaars terug in ons magazine en via de website.

Sfeerimpressie

Wil je foto's en video's van het evenement ontvangen? Vraag dan het event-magazine aan.

Live updates

Het evenement vanaf je telefoon of laptop beleven? Volg ons via onze social-kanalen zoals Twitter en Linkedin en krijg live-updates vanuit ons magazijn in Zoetermeer.

 

Over de Dag van het Veilige Magazijn

De Dag van het Veilige Magazijn is hét logistieke evenement als het gaat om veilig en gezond werken in het magazijn. Talloze logistiek managers, warehouse managers, supervisors, teamleiders en veiligheidscoördinatoren uit heel Nederland komen naar het evenement voor kennis, interactie en inspiratie op het gebied van mens en magazijnveiligheid.