VERKIEZINGSPROGRAMMA BIEDT KANSEN VOOR ONDERNEMERS

Leestijd: 1 minuut

Ondernemersvereniging evofenedex ziet goede aanknopingspunten voor bedrijven in het verkiezingsprogramma van de SP. De vereniging kijkt mede daarom uit naar een voortzetting van de constructieve samenwerking met die partij. De aandacht voor het MKB, de duurzame inzetbaarheid van personeel en de verduurzamingsopgave passen goed in het toekomstbeeld van evofenedex. Toch mist evofenedex nog zaken. Zo zouden infrastructuur en luchtvracht meer ‘top of mind’ mogen zijn bij de SP. 

“Dit verkiezingsprogramma van de SP biedt zeker kansen voor ondernemers’, zegt Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van evofenedex. ‘Natuurlijk zijn er ook punten in de visie van de SP die wij niet delen, maar de balans slaat door naar thema’s waar we elkaar zeker kunnen vinden. Wij kijken dan ook uit om ook met de nieuwe SP-fractie goed samen te werken voor een economisch sterk Nederland’.

‘Wel zou ik aandacht vragen voor twee specifieke zaken die nu in het programma van de SP ontbreken. Ten eerste het grote belang van goede infrastructuur en het reserveren van voldoende middelen om de kwaliteit van die infrastructuur op peil te houden. Dit is toch echt een van de pijlers van een sterke economie. Ten tweede mis ik, gezien de goede samenwerking op dit dossier in het verleden, dat de SP ook nu nadrukkelijk oog heeft voor het grote belang van voorzieningen voor luchtvracht’ aldus Van der Kuijl.

Tien keer beter voor handel en logistiek

Handel en logistiek is volgens ons hét ticket om snel uit de aanstaande economische recessie te komen. evofenedex heeft tien punten opgesteld die de handel en logistiek een stevige impuls geven en daardoor de economie helpen herstellen en groeien. In de aanloop naar de verkiezingen van 2021 bieden we deze punten aan voor de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen.

Saskia evofenedex
Contact

Vragen over belangenbehartiging

Saskia helpt je graag verder