Wijzigingen ADR

Elke twee jaar vinden er wijzigingen plaats in het ADR

De regeling waarin de voorschriften staan voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Wij hebben een samenvatting gemaakt van de ADR wijzigingen. Bedrijven kunnen de samenvatting gebruiken om een indruk te krijgen op welke manier zij hun bedrijfsvoering moeten aanpassen.

De WP15 vergadert twee keer per jaar in Genève.

Vertegenwoordigers van overheden van de ADR-verdragsstaten en Europese industriële brancheorganisaties hebben hierin zitting.

Elke twee jaar wordt het ADR herzien, op basis van de UN-aanbevelingen en wijzigingsvoorstellen. Voorstellen worden ingediend door overheden van verdragsstaten en (branche)organisaties.

Het ADR is de regeling waarin de voorschriften staan voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Wij hebben een samenvatting gemaakt van de ADR wijzigingen van 2019. Bedrijven kunnen de samenvatting gebruiken om een indruk te krijgen op welke manier zij hun bedrijfsvoering moeten aanpassen.

Specialist

Wij zijn de specialist omtrent alle kennis van het ADR en de aankomende wijzigingen. Wij bieden niet alleen de meest complete opleidingen en actuele workshops, ook leveren wij ondersteuning bij complexe vraagstukken omtrent het ADR. Onze leden kunnen namelijk altijd terecht bij de ledenservice met al hun vragen over gevaarlijke stoffen.

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder