Boek | Incoterms® 2020 in de praktijk

Dit Incoterms® boek van evofenedex geeft praktische aanvullingen op het boek van de ICC.

Vanaf nu kan je het boek Incoterms® 2020 in de praktijk bij ons bestellen! Bij het internationaal zakendoen is het maken van glasheldere afspraken essentieel en dit staat dus centraal in dit praktijkhandboek.

Waar begint de verantwoordelijkheid van de koper en eindigt die van de verkoper? Wie draagt welke kosten en waar gaan de risico’s over? Steeds opnieuw blijkt dat zowel exporteurs als importeurs extra risico’s lopen doordat de Incoterms door verschillende partijen anders geïnterpreteerd worden. Dit Incoterms-boek is een praktische aanvulling op het boek van de ICC. Ben je benieuwd naar wat er in het boek staat en hoe het eruit ziet? Bekijk de preview van dit nieuwe Incoterms boek.

Prijs: € 27,50 (exclusief btw)
Auteurs: Sonja van Hall, Fred Koning, Ivo Veraart, Alicia Zwanikken
104 pagina’s, ISBN/EAN 978-90-9032835-5

incoterms 2020 boek evofenedex

Bestellen

Het boek biedt een nauwkeurige uitleg over de rechten en plichten van koper en verkoper bij het gebruik van de Incoterms® 2020. Bovendien staat het boek vol met verhelderende illustraties en praktijkvoorbeelden. Het levert een zeer waardevolle bijdrage met als gevolg: exporttransacties die zonder problemen tot stand komen en tot volle tevredenheid van klant en leverancier worden afgewikkeld.

We besteden in de nieuwe editie van dit boek speciaal aandacht aan het bepalen van Incoterms-regels en het opzetten en monitoren van een doelmatige Incoterms-policy. Een belangrijk deel van het boek gaat verder over de juridische kant van de Incoterms. Tot slot worden een aantal praktijksituaties besproken.
De kennis in dit handboek is onmisbaar voor exporteurs, importeurs en logistiek dienstverleners. Bestel het boek via onderstaande knop. Het boek is in het Nederlands en het Engels beschikbaar zodat je je internationale relaties ook een exemplaar kunt sturen.

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder