skipToContentskipToFooter

Bij internationaal handelsverkeer is het essentieel dat je beschikt over de juiste contracten. Gemaakte afspraken moeten goed vastgelegd worden in een contract. Dat is uiteraard al zo bij een overeenkomst binnen de landsgrenzen, maar bij een internationaal contract komen allerlei aanvullende zaken kijken. Zaken die je, als je die niet goed vastlegt, zomaar de das om kunnen doen en/of kunnen leiden tot vervelende situaties en financiële schade.

Wil je dat een van onze juristen je internationale contract beoordeelt? Neem dan contact met ons op via [email protected] of het contactformulier onderaan de pagina. Een quickscan van je internationale contract is gratis. We beoordelen dan je bestaande contracten op juistheid en volledigheid.

Specialisten in dienst

Onze specialisten op het gebied van internationaal recht ondersteunen regelmatig lidbedrijven bij het opstellen en beoordelen van internationale distributiecontracten, handelsagentuur-contracten en (ver)koopcontracten. Door middel van een telefonisch gesprek wordt je situatie in kaart gebracht, zodat er een contract op maat kan worden samengesteld dat aansluit op jouw situatie.

Heb je nog geen contract en wil je een nieuw contract laten opstellen? Voor leden van evofenedex geldt een aantrekkelijk tarief. Lees meer over het laten opstellen van internationale contracten door onze juristen.

Internationale contracten

  • Het lidmaatschap van evofenedex omvat gratis juridisch advies, gratis quickscans en een contractenservice. Juridische dienstverlening wordt dus alleen verleend aan leden.
  • Heb je een juridische vraag? Dan kun je die stellen aan onze bedrijfsjuristen. Aarzel niet, neem bij twijfel contact met ons op via [email protected].
  • Een andere mogelijkheid is om een gratis quickscan van je internationale contracten te laten uitvoeren. We beoordelen dan je bestaande contracten op juistheid en volledigheid.

Waarom evofenedex?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van internationaal recht;
  • Gespecialiseerde juristen in dienst;
  • Profiteer als lid van de ervaring uit een collectief van duizenden leden;
  • Een brede blik op internationaal ondernemen die uniek en onafhankelijk is;
  • Scherpe prijzen; de kwaliteit van een advocatenkantoor, de tarieven van een ondernemersvereniging.

Vragen over juridische zaken?

Lorenzo en de zijn collega's helpen je graag verder.

Lorenzo juridische zaken evofenedex