skipToContentskipToFooter

Indien je als werkgever gebruik maakt van werkmaterieel, waaronder heftrucks, ben je WAM-plichtig (Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen)

Dit houdt in dat je wettelijk verplicht bent om voor de gemotoriseerde transportmiddelen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekeringsplicht geldt ook voor het gebruik van deze objecten op jouw eigen terrein. Ook al worden deze niet op de openbare weg gebruikt. Onze verzekeringen hebben voor jou de oplossing die uniek in de markt is.

Vergoeding vervangend materieel

Er zijn diverse gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden waardoor jouw materieel niet meer functioneert en vaak is dan direct vervangend materieel noodzakelijk. Bij onze Heftruck- en Werkmaterieelverzekering ontvang je na een gedekt evenement ook een vergoeding voor de kosten van de inzet van tijdelijk vervangend materieel. In geval van onderhoud of reparatie biedt de polis ook automatisch dekking voor tijdelijk vervangend materieel. 

Onze opleidingen en adviesdiensten leveren premievoordeel op

Onze Heftruckopleiding is een van de vele opleidingen die wij jou te bieden hebben. Dat kan in combinatie met ons Bewust veilig programma. Goed opgeleide chauffeurs beperken jouw risico’s in het magazijn. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van deze opleiding levert dat een premiekorting op. De uiteindelijke premie kan tot 40% lager liggen dan de gemiddelde marktprijs.

De voordelen

  • Premievoordeel in combinatie met onze heftruckopleiding
  • Premie tot 40% lager dan de gemiddelde marktprijs
  • Kosten vervangend materieel na een gedekt evenement
  • Vervangend materieel automatisch gedekt bij regulier onderhoud en reparatie
  • Schade aan bestuurder standaard meeverzekerd (geldt alleen voor heftrucks)

Premie tot 40% lager dan de gemiddelde marktprijs

Vragen over personeel en organisatie?

Marinke en haar collega's helpen je graag verder

Marinke evofenedex