Podcasts

Luister mee met de podcasts van evofenedex

Bekijk ons aanbod van podcasts hieronder, waarin evofenedex het gesprek aangaat met professionals om jou te inspireren op jouw vakgebied.

Mens&werk | de podcast voor directie, logistiek en HR-professionals

Hoe ga je op een duurzame manier om met de aanhoudende personeelstekorten? Hoe zorg je voor betrokken en bevlogen medewerkers? En hoe word je als bedrijf flexibel en wendbaar? Allemaal uitdagingen die je als directeur, logistiek of HR-professional het hoofd moet bieden. Maar hoe doe je dat? Daar gaan we het in de nieuwe podcastserie Mens&werk over hebben.

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.

Heb je vragen over de podcast of een van jouw HR-uitdagingen? Stel ze op onze overzichtspagina. Hier vind je ook meer tips en handvatten over de veranderende arbeidsmarkt en de impact op handel en logistiek.

Grenzen opzoeken | de podcast voor exporteurs

In de podcastserie ‘Grenzen opzoeken’ gaat ondernemersvereniging evofenedex aan tafel met exportmanagers die een interessante case hebben. Met als doel jou te inspireren op het vakgebied van deze professionals. In elke aflevering staat een relevant en actueel thema centraal, waarmee jij je exportresultaten kunt verbeteren.

Mischa German, innovatie- en productontwikkelaar Internationaal Ondernemen bij evofenedex, leidt de gesprekken met de exportmanagers en zorgt ervoor dat jij het naadje van de kous te weten komt. Wil je zelf aan tafel zitten in de volgende podcast of ken je iemand anders met een inspirerend exportverhaal? Laat het ons dan weten via grenzenopzoeken@evofenedex.nl. Ook als je andere feedback hebt, horen we graag van je.

 

Nijs Marbus
Contact

Vragen over podcasts?

Nijs en zijn team helpen je graag verder