evofenedex en Neyenrode University helpen je business model te innoveren

Download de whitepaper

Veel mkb-bedrijven vinden het nog niet makkelijk vinden hun processen en businessmodellen te innoveren. Drukte en de waan van de dag zijn hierbij meestal de boosdoener. Daarnaast is het niet altijd even duidelijk waar te beginnen. Het businessmodel van een organisatie is vaak het resultaat van het doorontwikkelen van meerdere modellen over meerdere jaren. Simpelweg het roer omgooien is er vaak niet bij. Maar de realiteit is dat je als bedrijf je businessmodel continu moet innoveren. En dat is geen makkelijke opgave. Soms ligt een oplossing voor de hand, bijvoorbeeld als je je vanuit de b2b-markt ook gaat richten op de consumentenmarkt. Maar meestal is het complexer en schuilt er risico in.

Whitepaper

Om bedrijven hiermee te helpen heeft Jack van der Veen professor of Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en verbonden aan de evofenedex leerstoel Supply Chain Management een uitgebreide whitepaper ontwikkeld met de titel: Implementing new Supply Chain Business Models: Risk Management in cross-border trade.

Inspiratie

Deze whitepaper heeft als doel om logistiek managers en supply chain managers te inspireren na te laten denken over de toekomst van de waarde van hun producten of diensten in een wereld die razendsnel verandert. En hoe zij met deze risico's moeten omgaan. De whitepaper geeft:

  • Inzichten in de meest succesvolle business modellen voor de toekomst
  • Methodieken om risicomanagement toe passen
  • etc 
  • etc

           

Download

De kennis vanuit de whitepaper is beschikbaar in twee vormen.

  • 1) De originele Engelstalige variant bestaande uit 35 pagina's
  • 2) De Nederlandstalige samenvatting bestaande uit 6 pagina's.

Via het onderstaande aanmeldformulier kun je beiden documenten geheel kosteloos ontvangen.