skipToContentskipToFooter

17 tips voor probleemloos wegvervoer

Inspectiediensten, zoals de Inspectie Leefomgeving en Transport of de (buitenlandse) politie, kunnen bij een controle forse boetes uitdelen, als het wegtransport niet conform de regels uitgevoerd is. Jaarlijks worden talloze eigen vervoerders beboet bijvoorbeeld door fouten die gemaakt worden in de rij- en rusttijdenadministratie, of omdat men in de veronderstelling is dat vrijstelling voor code 95 van toepassing is. De regelgeving kan soms complex zijn en een ondernemer voor uitdagingen stellen. 

Tips & boeteoverzicht

Deze whitepaper geeft waardevolle tips gebaseerd op de meest voorkomende vragen die wij van leden ontvangen. Ook krijg je een indruk van de boetes die gelden bij de verschillende overtredingen. Met de whitepaper kun jij actief aan de slag in het voorkomen van boetes. Bij twijfel in een bepaalde situatie kunnen leden altijd contact opnemen met de experts van de ledenservice, bereikbaar via [email protected] of 079-3467346. 

Download

De whitepaper bestaat uit 12 pagina's. Via het onderstaande aanmeldformulier kan het document geheel kosteloos worden aangevraagd, waarna deze per mail wordt toegestuurd. De whitepaper is kosteloos beschikbaar voor belangstellenden.

Whitepaper eigen vervoer volgens de regels

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer