Komt jouw bedrijf in aanmerking voor 50% korting op advies?

Leestijd: 10 minuten

De overheid heeft al een aantal jaar de MKB Innovatiestimulering Topsectoren, de zogeheten MIT-regeling. Met deze regeling wil de overheid innovatie, duurzaamheid, veiligheid en concurrentie binnen de Topsector logistiek subsidiëren. Ook jouw bedrijf kan van deze regeling gebruik maken.
De regeling is bestemd voor mkb’ers in diverse branches die hun logistieke processen willen innoveren of verduurzamen of hun veiligheid bij deze processen willen vergroten. Denk hierbij aan het verduurzamen van het wegvervoer of innovaties om de efficiëntie en veiligheid in je magazijnoperatie te verbeteren.

50% korting op extern advies

Veel bedrijven huren extern advies in om innovatieprojecten van de grond te krijgen. De MIT-regeling biedt mkb’ers de mogelijkheid om 50% van hun investering voor deze advisering vergoed te krijgen als zij hierbij samenwerken met evofenedex.

Een mkb'er ontvangt hierbij maximaal €10.000 subsidie (50% van €20.000 projectkosten). Deze regeling geldt tot en met 29 juni 2021. Dat houdt in dat de opdracht uitgevoerd en gefactureerd moet zijn voor deze einddatum. Na deze datum loopt de regeling af. 


Wat is jouw project?

In deze roerige tijd zijn veel bedrijven bezig om aspecten van hun bedrijfsvoering te optimaliseren om zo kosten te besparen, concurrentievoordelen te behalen of om voorbereid te zijn op regelgeving vanuit de nabije toekomst. Wij kunnen je adviseren bij projecten die je mogelijk al zelf gestart bent. Maar wij bieden ook concrete adviesproducten en ervaringen die je verder op weg kunnen helpen. Naast inhoudelijk advies en nemen ook de subsidie-aanvraag uit handen.

Klaar voor de start?

Klik op het thema voor inspiratie

Eenvoudig subsidie realiseren
Voldoet de aanvraag aan de subsidievereisten? Een subsidieaanvraag kost tijd en energie. Subsidieverstrekker TKI Dinalog heeft evofenedex verzocht om dit proces te vereenvoudigen. Daarom helpen wij bedrijven bij de aanvraag van de MIT-subsidie. We nemen de aanvraag volledig uit handen en houden wij gedurende het gehele traject het administratieve proces in beheer.

Aan de slag
Ga weer vooruit met je bedrijf en neem contact op met onze bedrijfsadviseur via 079-3467 555 of stuur een e-mail.