Kostenontwikkeling rapport

Sinds jaar en dag onderzoekt evofenedex voor haar leden de kostenontwikkelingen in het wegvervoer.

De afgelopen 15 jaar onderzocht evofenedex voor haar leden de kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Maar vanaf 2019 is in samenwerking met TLN en Panteia een geheel nieuw rapport samengesteld dat nog meer diepgang biedt in de kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Waardoor het rapport een veelzijdiger geheel vormt voor alle partijen actief in het wegtransport.

Dit rapport wil fungeren als de jaarlijkse leidraad voor alle bedrijven die meer inzicht verlangen in de kosten van het wegtransport. Of zij nu verlader, eigen vervoerder of beroepsgoederenvervoerder zijn. Voor al deze partijen is het rapport een onmisbare schakel om inzicht in de kostenontwikkelingen in het wegvervoer te krijgen. 

Het vernieuwde rapport geeft op wens van veel ondernemers voor het eerst ook inzicht in de kostenontwikkelingen op het gebied van LZV’s en bestelwagens.

Het rapport is een feitelijke weergave van de diverse kostencomponenten die de kosten van het wegvervoer vormen. Dit overzicht is samengesteld op basis van gegevens uit openbare bronnen en die worden verkregen van importeurs, dealers en leveranciers. Deelnemers aan het Congres Kostenontwikkelingen in het wegvervoer ontvangen een gratis digitaal exemplaar.  Het meest recente rapport kan onderstaand online aangevraagd worden. Oudere rapporten zijn openbaar beschikbaar.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de ledenservice via 079-3467 346.