Kostenontwikkeling rapport

7 oktober 2021 is het nieuwe rapport beschikbaar

De afgelopen 15 jaar onderzocht evofenedex voor haar leden de kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Maar vanaf 2019 is in samenwerking met TLN en Panteia een geheel nieuw rapport samengesteld dat nog meer diepgang biedt in de kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Waardoor het rapport een veelzijdiger geheel vormt voor alle partijen actief in het wegtransport. Het rapport is exclusief kosteloos beschikbaar voor leden. Na de aanvraag vindt er een controle plaats op lidmaatschap van evofenedex. Niet-leden kunnen het rapport aanvragen via de Panteia webshop voor €400. 

Neem deel aan het  webinar op 7 oktober 2021

Op deze dag organiseren we in samenwerking met TLN het Webinar kostenontwikkeling: wat worden de kosten van duurzaam vervoer? Leden kunnen zich hier kosteloos aanmelden. Tijdens dit webinar wordt het Rapport Kostenontwikkeling in het wegvervoer gepresenteerd. Het rapport geeft voor het eerst ook inzicht in de kostenontwikkelingen van “groene voertuigen”.

Dit rapport wil fungeren als de jaarlijkse leidraad voor alle bedrijven die meer inzicht verlangen in de kosten van het wegtransport. Of zij nu verlader, eigen vervoerder of beroepsgoederenvervoerder zijn. Voor al deze partijen is het rapport een onmisbare schakel om inzicht in de kostenontwikkelingen in het wegvervoer te krijgen. 

Het rapport is een feitelijke weergave van de diverse kostencomponenten die de kosten van het wegvervoer vormen. Dit overzicht is samengesteld op basis van gegevens uit openbare bronnen en die worden verkregen van importeurs, dealers en leveranciers. Oudere rapporten zijn openbaar beschikbaar. 

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de ledenservice via 079-3467 346.