Innovatie, duurzaamheid, digitalisering en veiligheid vergroten met de MIT-regeling

Controleer of jouw bedrijf in aanmerking voor 100% korting op advies. Leestijd: 10 minuten

De overheid heeft al een aantal jaar geleden de regeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren, de zogeheten MIT-regeling, geïntroduceerd. Met deze regeling wil de overheid innovatie, duurzaamheid, digitalisering, veiligheid en concurrentie binnen de Topsector logistiek subsidiëren. Ook jouw bedrijf kan van deze regeling gebruik maken. De regeling is bestemd voor mkb’ers in diverse branches die hun logistieke processen willen innoveren of verduurzamen of hun veiligheid bij deze processen willen vergroten. Denk hierbij aan het verduurzamen van het wegvervoer of innovaties om de efficiëntie en veiligheid in je magazijnoperatie te verbeteren.

Ook biedt de MIT-regeling de mogelijkheden om datagedreven logistiek te realiseren. Of om betere grip te krijgen op de informatie- en goederenstromen binnen en buiten jouw bedrijf met behulp van ketenregie. Deze regeling biedt veel kansen om jouw logistiek naar een hoger niveau te krijgen.

100% korting op extern advies

Veel bedrijven huren extern advies in om innovatieprojecten van de grond te krijgen. De MIT-regeling biedt mkb’ers de mogelijkheid om 100% van hun investering voor deze advisering vergoed te krijgen als zij hierbij samenwerken met evofenedex.

Een mkb'er kan maximaal €10.000 subsidie ontvangen. Deze regeling geldt tot en met 29 juni 2022 en wordt op die datum. Dat houdt in dat de opdracht uitgevoerd en gefactureerd moet zijn voor deze einddatum. Gelijktijdig wordt op deze datum de MIT weer met een jaar verlengd.

Wat is jouw project?

In deze roerige tijd zijn veel bedrijven bezig om aspecten van hun bedrijfsvoering te optimaliseren om zo kosten te besparen, concurrentievoordelen te behalen of om voorbereid te zijn op regelgeving vanuit de nabije toekomst. Wij kunnen je adviseren bij projecten die je mogelijk al zelf gestart bent. Maar wij bieden ook concrete adviesproducten die je verder op weg kunnen helpen en wij kunnen onze ervaringen delen. Naast inhoudelijk advies en kunnen we je ook helpen met de subsidie-aanvraag.

Adviesdiensten volledig te financieren met MIT-regeling

Klik op het thema voor een overzicht van de mogelijkheden

Eenvoudig subsidie realiseren
Voldoet de aanvraag aan de subsidievereisten? Een subsidieaanvraag kost tijd en energie. Subsidieverstrekker TKI Dinalog heeft evofenedex verzocht om dit proces te vereenvoudigen. Daarom helpen wij bedrijven bij de aanvraag van de MIT-subsidie. We nemen de aanvraag volledig uit handen en houden wij gedurende het gehele traject het administratieve proces in beheer.

Aan de slag
Ga weer vooruit met je bedrijf en neem contact op met onze bedrijfsadviseur via 079-3467 555 of stuur een e-mail.