Juridische hulp bij export en logistiek

Direct toegang tot ervaren juristen op dit gebied

Als een zakelijke samenwerking start en deze op het eerste gezicht vlekkeloos verloopt, vergeten bedrijven soms hoe belangrijk het is goede afspraken te maken én deze ook vast te leggen. Pas wanneer misverstanden ontstaan, ontdekken zij het belang van een goede juridische basis onder de samenwerking en het nut van contracten. Het kan dan gaan om algemene voorwaarden, logistieke contracten, arbeidsovereenkomsten of contracten met handelsagenten en distributeurs.   

Afspraken leg je schriftelijk vast in contracten om onenigheid zoveel mogelijk te voorkomen en om risico’s af te dekken. Daarom is het belangrijk dat contracten waterdicht zijn en een goede juridische basis hebben. Zo voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Om de leden van evofenedex daarbij te helpen, hebben onze bedrijfsjuristen handige checklists opgesteld voor het opstellen van dit soort contracten. Ook kunnen zij kosteloos een quickscan uitvoeren op de in gebruik zijnde contracten.

Voor juridische vragen in logistieke of internationale operaties staan onze bedrijfsjuristen klaar. Als zij een vraag binnen circa een uur kunnen beantwoorden, dan is dit bij het lidmaatschap inbegrepen. Hierdoor verdien je de kosten van het lidmaatschap snel terug. Voor meer complexe vraagstukken bieden wij toegang tot ons internationaal juridisch netwerk.

Voordelen van evofenedex 

  • Direct toegang tot gespecialiseerde bedrijfsjuristen; 
  • Toegang tot een groot en wereldwijd netwerk van juristen en advocaten; 
  • Diverse gratis checklists voor onder meer het opmaken van contracten;
  • Gratis quickscan algemene voorwaarden;
  • Gratis quickscan handelscontracten;
  • Gratis quickscan internationale contracten;
  • Gratis quickscan logistieke contracten;
  • Gratis quickscan arbeidsovereenkomst.

Met het lidmaatschap van evofenedex heb je altijd juridische hulp binnen handbereik

Word nu lid van evofenedex en we helpen je met juridische vraagstukken op het gebied van logistiek en internationaal ondernemen. Maak gebruik van onze expertise en netwerk. Wij zijn de vereniging voor ondernemers die al 75 jaar weet hoe in logistiek en internationaal ondernemen winst te behalen valt.

Deze nieuwe leden gingen je voor

Onze adviseur Sander
Contact

Vragen over het lidmaatschap?

Sander en zijn team helpen je graag verder